Brev från Märta Zenker till Gunhild af Sillén den 23 februari 1986

Söndagsmorgon den 23 febr. 86

Ja, nu gäller det att hinna ut med det här före kl. 13.00. Hade Du, som jag, ställt väckarklockan på 2.30 för att höra Space Night från Kiruna i program 3? Jag fick hjärtklappning, fick Du? Rolf kom i tid till supén på rymdbolaget. Jag har placeringslistan bredvid mig. Sen visade Onkel honom runt. Det var ju god tid till själva uppskjutningen. Rolf låg på golvet hos Onkel. Han sov nog gott ändå. Han måste ju ha varit urtrött.

Sen kom Onkel hit: "Dan var ju i alla fall förstörd" och var väldigt belåten, men än har man ju inte sett om allt fungerar som det ska.

Nu ska han till Sigtuna i den kommande veckan igen och få god mat.

Ää och Christian ringde och lät så glada. Nu var alla friska. Det var bara Erik som hade blivit sjuk.

Vi ska väl gå ut på sjön i dag. Jag har haft statistikerna här, som prisade förrätten: Då skulle Ni se efterrätten, sa jag. Det var nämligen Charlotte russe, som jag aldrig gjort förut, men som såg så väldigt stilig ut.

Birr ska försöka arbeta på onsdag, fast hon är så dålig om kvällarna. Nej, nu blir det bråttom. Hälsa alla. Alla hälsa. Elsa ska bjuda oss på pensionärsmiddag. Hon hade träffat en sån trevl. utl. svensk där och suttit och pratat 2½ tim. Han hade varit i Dresden nyligen.

Hej då M.

Tänk, att vi aldrig vinner på korsordet!

Ansvarig utgivare: Stefan Zenker, www.zenker.se

 
Till Liber hemsida  
Senast ändrat eller kontrollerat den 26 februari 2018.